De Klapper van de week 

Yara Beeks is nog maar 13 jaar en zingt nu al de sterren van de hemel. Dat liet ze zien tijdens de voorronde van Amphion Open. “Ik ben gek op talentenjachten, maar ik vind het ook heel spannend”, vertelt de getalenteerde Doetinchemse. 

Alhoewel het niet de eerste talentenjacht was waar Yara aan meedeed, was Amphion Open extra spannend. Ze trad namelijk voor het eerst op met gitaar én eigen nummers. “Mijn meest favoriete eigen nummer is Lovely Day. Een vlot nummer dat aan het einde wat meer rockt.”

Twee jaar geleden zong Yara voor het eerst tijdens een schoolpleinfeest van haar basisschool. “We zouden dansen op het liedje ‘Meisje in het Midden’ van Kinderen voor Kinderen. Maar op dat liedje kon je niet echt dansen, toen ben ik het maar gaan zingen”, vertelt Yara met een glimlach. Ze kreeg de smaak te pakken en schreef zich in voor een talentenjacht in Ulft en haalde de finale. “Toen ik zag dat ik me op kon geven voor Amphion Open heb ik geen moment getwijfeld!”

Ziggo Dome

Als we vragen of Yara een grote droom heeft, zegt ze giechelend: “Optreden in het Ziggo Dome. Waarom? Omdat het daar héél groot is. Ik heb niet echt voorbeelden, maar Ilse de Lange vind ik echt leuk. Haar lied Miracle vind ik mooi.” Eerst hopen we Yara nog een keertje te zien op het grote podium van Amphion Open. Succes Yara!”Only love” is de eerste eigen single van de 13-jarige Yara Beeks! Het nummer is geschreven en geproduceerd door Mike Toole. Deze clip is opgenomen op Mallorca.

De klapper Yara is te horen op 15 juli in een intervieuw met Team Achterhoek.

Luister mee en stel Yara jou vragen vanaf 13.00 uur zondag 15 juli.

Geef een reactie