De klapper van deze week is…..

Mi Famirie

In 2012 is de formatie Greg-A-Man samengesteld en bestaand uit: Gregory Jonker, Faisal Schaap, en Saskia Lie Atjam met als doelstelling om muziek te maken zoals  reggae/bubbling/hiphop en partymuziek met een commercieel tintje en dit op geheel eigen wijze op het podium brengt.

Hiermee heeft Greg a man ook meerdere prijzen gewonnen ( originaliteitprijs in Barbie’s Bar, Talent aan de Leede enz.)  onze debuut cd-single en videoclip ‘’Moves’’ werd in April 2016 uitgebracht en er volgde nog meerdere nummers Zoals “Ik wil het ff lekker met je doen” en  “geen stress”.

Na vele landelijke optredens werd het tijd om een nieuwe single uit te brengen via Angelsrecords genaamd Mi Famirie of te wel mijn familie. Dit Nederlandstalige nummer is een nummer met een boodschap over het familie gevoel en hoe belangrijk het is om met je familie samen te zijn. en brengt dit op een compleet eigen wijze weer in de clip.  Het is een vrolijk nummer met veel reggae invloeden.

Greg-A-Man is een formatie die reggae, bubbling, hiphop en party muziek met een commercieel tintje schrijft en op geheel eigenwijze op het podium brengt.
Het allereerste optreden was in april 2012 op de Kattukse Nach, die elk jaar in Katwijk plaatsvindt. Daarna volgende snel vele optredens bij bruiloften, partijen, buitenfestivals zoals onder andere ‘S Heerenloo Lands, bars, feesttenten, … . Bij Barbie’s bar won Greg-A-Man de originaliteitsprijs.
Ook voor het tv programma ‘’de week van Fillemon’’ -wat over talentenjachten ging-, kreeg Greg-A-Man een uiterst positief commentaar van de jury die bestond uit o.a Eric Dikeb en zangeres Naomi.


Het grootste optreden was in 2014 in de rust van de voetbalwedstrijd Quick Boys – Katwijk in de aanwezigheid van 8200 enthousiaste toeschouwers.
Greg-A-Man heeft o.a optredens gedaan met: JeBroer, Ross & Iba, Traffassi, Gillotine, Mister Menaze, Lobo, Cruccial Warrior Sound, Robbie Raadsel, D.O.M., Plaats Delict, The Uprising, Chali Maton, Joey Bianco, Naomi, Lloyd & Bombe en vele andere.
Greg-A-Man is niet zomaar een muziek duo, nee Greg-A-Man zijn rasechte artiesten. Voor je het weet maken ze van een feest een superfeest! De dynamiek van Greg-A-Man is met niets te vergelijken en de muziek is al zeker net zo opzwepend als hun optreden. M.a.w. Greg-A-Man moet je gezien en gehoord hebben

Radio Bandoo wenst Greg a Man heel veel succes toe.

info: Angel records

2 Responses to “Klapper van de week – Greg a Man”

 1. Angel schreef:

  Beste Radio Bandoo,

  Helemaal geweldig dat jullie Greg-a-man klapper van de week hebben gemaakt. Super bedankt en heel mooi opgezet zo. Top dank jullie wel

  Met muzikale groet,

  Angel

 2. Faisal schreef:

  Echt heel leuk ?✌?

Geef een reactie