De klapper van de week is…..

Een lekkere vette sound met mooie blazers en accordeon partijen, in combinatie met de mooie volle stem van Erik Adams levert samen een dijk van een plaat op!
Zanger Erik Adams uit Druten (1968) is de muziek met de paplepel in gegeven. Hij speelt piano en zingt, en naast zijn muzikale opleiding die hij deed in Utrecht heeft hij jarenlang in diverse bandjes gespeeld. Tegenwoordig is hij bijna wekelijks op pad voor muzikaal entertainment als echte Allround zanger. Hij schreef en maakte zelf al verschillende nummers en die hij uitbracht op zijn eigen label AMusicrecords. Geïnspireerd door verschillende produkties die hij hoorde van producer en tekstschrijver André Kooiman (bekend van hits van o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) zocht hij begin 2018 contact met hem en vroeg hem een gloednieuwe single te maken.

Deze keer gaf hij het creatieve proces helemaal uit handen en schreef en produceerde André Kooiman voor Erik een lekkere nieuwe feest plaat getiteld; “Dat ben jij”. De lekkere vette sound van het arrangement met mooie blazers en accordeon partijen geven meteen een gezellige sfeer aan het nummer. In combinatie met de mooie volle stem van Erik Adams komt de productie optimaal tot zijn recht wat een dijk van een plaat oplevert.
De single “Dat ben jij” is vanaf begin April 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via Erik Adams zijn eigen label AMusicrecords. Tevens is er een mooie videoclip van het nummer gemaakt die o.a. op Youtube en Tv Oranje te zien is. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze nieuwe singel laat Erik Adams een nieuw geluid van zichzelf horen, wat een heel commerciële plaat heeft opgeleverd die staat als een huis!

ERIK ADAMS geboren in het Gelderse plaatsje Druten op 25 april 1968 is een rasechte muzikant die is opgegroeid in een muzikale familie met diverse jaren hbo muziekopleiding in Utrecht waaronder zang en piano-lessen. Naar een aantal jaren in diverse bands te hebben gespeeld heeft hij besloten om solo te gaan optreden . Erik Adams begin 2000 begonnen met zijn 1 man’s optreden voor feesten en partijen ……….Naast optredens schrijft ERIK ADAMS ook zijn eigen nummers zoals in 2010 uitgebrachte” Al mijn liefde” die ook met videoclip op tv oranje uitgezonden is. Maar ook Engelstalige nummers zoals “Made for love
en ”I miss you” zijn werken van Erik.Dus voor bruiloften verjaardagsfeesten en personeelsfeesten, receptie’s diner-dansant, braderieen, elk feest een happening!!!Van top 40 tot evergreens, rock en pop, 60 70 and 80 ..dance disco ,hollandstalig feestmuziek voor elk wat wils!!!!diverse stijlen muziek.ERIK ADAMS treedt op met eigen geluid en lichtset tot 300 personen, en benut een allround repertiore voor elke gelegenheid.

Radio Bandoo wenst Erik Adams heel veel succes

Informatiebron : AKMP/www.erikadams.nl

https://www.facebook.com/erik.adams.731

2 Responses to “klapper van de week – Erik Adams”

  1. Erik Adams schreef:

    bedankt voor de promotie van mijn nieuwe single
    groetjes en succes met jullie radiostation

    mvg Erik Adams

Geef een reactie