De klapper van de week is

Björn Litjes

De 34-jarige Björn Litjes weet zich al vijf jaar gesteund door een vast team die gezamenlijk bouwt aan de muzikale carrière van de sympathieke zanger. Jolanda Clement van JC Event/JC Records, is vanaf dag-1 betrokken nadat Björn in 2013 besluit zijn muzikale loopbaan solo te vervolgen. De zanger uit ’s-Heerenberg was voorafgaand aan dit besluit, namelijk jarenlang actief bij o.a. de succesformatie Heibel. Ook Kees Tel behoort tot het vaste Litjes-team vanaf het verschijnen van Björn ’s debuutsingle ‘Hou me vast want ik laat je los’. De producer, componist en tekstschrijver tekende de afgelopen jaren in samenwerking met Björn, voor de vervolgsingles ‘Hey Monique’, ‘Griekse tranen’ (duet met Nol Roos), ‘Een bos rode rozen’ en tot slot ‘Bij elkaar’ welke vorig jaar verscheen.


Begin maart kwam Björn met het grote nieuws naar buiten dat zijn vriendin Ester JA heeft gezegd. Het stel zal 3 juni a.s. in Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg, in het huwelijksbootje stappen. En ook op muzikaal vlak is er nieuws! Tijdens de JC Event muziekreis naar Winterberg dat tussen 24 en 27 maart jl. plaats vond, heeft Björn zijn nieuwe single ‘Maak wat van je leven’ aan het aanwezige publiek voorgesteld. Het liedje waaraan Kees Tel en Björn weer intensief samenwerkten, is met heel veel enthousiasme ontvangen. Niet zo gek ook want het betreft een gezellige en sprankelende vrolijkmaker. “Alleen jouw geluk dat telt voor mij”, is de alleszeggende rode draad van deze heerlijke meezinger waarvoor Frank Swenne een fraaie passende videoclip heeft geschoten.


De single ‘Maak wat van je leven’ van Björn Litjes zal vanaf begin april zowel fysiek (in beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Records/JC Event/JC Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Leer Björn Litjes kennen in het interview met Dj Gert op 16 april van 10 uur – 14.00 uur.

Heeft u een vraag voor Björn stel deze dan via deze pagina.

Radio Bandoo wenst Björn veel succes met zijn nieuwe single ‘Maak wat van je leven’.

Informatiebron : jcevent-jcrecords

 

Geef een reactie