(De 43-jarige in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander werd in 1995 in een klap een bekende Nederlander na zijn overwinning in de Soundmixshow en scoorde vervolgens een dikke top 10 hit met het nummer “Why God Why” uit de musical “Miss Saigon”. Enkele jaren later stapte Arno over naar het Nederlandstalige repertoire en hij deed mee aan het Nationaal Songfestival 2000 en 2004.


‘Vier Het Leven’ is zijn nieuwste wapenfeit, en hiermee laat Arno wederom zien dat hij vocaal heel wat in huis heeft en tot één van de beste zangers van Nederland behoort. ‘Vier Het Leven’ is een Nederlandstalige bewerking van de Shirley Bassey klassieker ‘This Is My Life’ en klinkt daardoor natuurlijk meteen heel herkenbaar. De Nederlandse tekst werd geschreven door Stan van den Dobbelsteen (van Het Feestteam)  en Arno zelf. Hierdoor levert Arno een uiterst radio vriendelijke single af, die echter ook zeer geschikt is voor kroegen en feest-café’s. Het ligt dan ook in lijn der verwachting dat Arno met ‘Vier Het Leven’ in de komende maanden veelvuldig op de zenders en in het land te horen zal zijn.

Arno Kolenbrander – Vier Het Leven


Met “Ik Wil Jou” brengt Arno een aanstekelijke, uptempo en vrolijke nieuwe single uit. De eerste reacties zijn veelbelovend. De productie hiervan lag in handen van Sonic Solutions. De single is uiterst radio vriendelijk waardoor deze naar verwachting de komende periode veelvuldig op de diverse zenders te horen zal zijn. Een bijpassende videoclip draait inmiddels op de clipkanalen.

Geef een reactie