Johan Heeren

Johan Heeren is geboren en getogen in Roosendaal en daarmee een rasechte Brabander te noemen. Naast zijn eigen herkenbare warme sound en klankkleur heeft hij een nette uitstraling, is zeer perfectionistisch en beschikt over enorm veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze inmiddels all-round zanger timmert hard aan de muzikale weg en is vastberaden door te gaan met het enthousimeren van zijn publiek met zijn grote liefde: muziek!

De muziekcarrière van Johan Heeren start in 1997. Maar voor deze carrière echt van de grond kwam, was Johan Heeren zeer actief  in de  sportwereld als bodybuilder. Naast een sportcarrière had deze sympathieke Brabander ook veel interesse in muziek. Als winnaar van een karaoke-wedstrijd  mocht hij een demo-cd opnemen en kwam hij langzaamaan zelf in de muziekwereld terecht. Op deze demo-cd kwamen nummers van zijn grote idool Elvis Presley. De eigenaar van Sportstudio De Bodybuilder, Ger van Lisdonk, waar Johan Heeren nog steeds fanatiek traint, kreeg de CD ook te horen en kwam toen met het leuke idee om ook een CD op te laten nemen voor de leden van de sportschool. Hiermee was de eerste (kerst-)CD van Johan Heeren een feit. Het allereerste optreden van Johan Heeren vond dan ook heel toepasselijk plaats in de sportschool.

In 1999 kwamen de ouders van Johan in Amerika een groot muziekliefhebber tegen. Moeder Heeren liet hem een cd van haar zoon horen en hij was meteen heel enthousiast. Hij wilde Johan naar Amerika laten komen om hem meer uit zijn muziek te laten halen en hij wilde er ook voor gaan zorgen dat Johan in Amerika kon gaan zingen. Daarop is Johan Heeren 4 maanden in Amerika geweest, heeft workshops gevolgd en ook in verschillende plaatsen opgetreden, waaronder op een grote high-school. Omdat Johan geen werkvergunning kon krijgen, moest hij na 4 maanden weer terug naar Nederland. Zijn verhaal was zo uniek dat hij hiermee zelfs Shownieuws van SBS6 haalde. Dit uitstapje naar Amerika was echt apart en voor Johan Heeren een hele leuke en leerzame ervaring.

Het muziekrepertoire van Johan Heeren bestaat uit eigen Nederlandstalige nummers, bekende Nederlandstalige feest- en luistermuziek en daarnaast ook Engelstalige nummers, waaronder die van zijn grote idolen Elvis Presley en Jack Jersey. Johan Heeren treedt op in Nederland, België en Duitsland, op feesten, partijen en muziekfestivals.

We Wensen Namens Team Bandoo Johan Veel Succes Met Zijn Muziek

Geef een reactie